Kwekerij/Verkooptuin

5000 m2 met ca 1000 soorten winterharde buitenplanten

Kwekerij/verkooptuin:

Op de Veluwstraat 30 te Ewijk vindt u onze kwekerij/verkooptuin. Hier ziet u een ruim assortiment wintervaste tuinplanten in veel soorten en maten. Mocht u op zoek zijn naar een complete tuinbeplanting voor alle seizoenen en niet alleen de plantjes die vandaag bloeien, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een plantencentrum, wij verkopen geen potterie, tuinmeubelen of andere artikelen die op het doorsnee tuincentrum in ruime hoeveelheden aangeboden worden.

Naast de planten verkopen wij enkel boompalen, meststoffen en bodemverbeteraars zoals potgrond, tuinturf en aanplantaarde.

Onze verkooptuin omvat zo’n 5000 m2 met ca 1000 soorten winterharde buitenplanten als standaard  assortiment. Uiteraard kunnen we nooit alle soorten planten op onze kwekerij in Ewijk kweken, maar met onze ruime kennis en ervaring en een goede samenwerking met collega-kwekers kunnen we nagenoeg alle soorten/partijen planten voor u zoeken. Zo maken wij ons aanbod compleet.

Ons aanbod bestaat uit:

* Vaste planten/bodembedekkers
* Heesters, bladhoudend en bladverliezend.
* bos en haag plantsoen
* Coniferen/Taxus
* Bomen
* Meerstammige bomen
* Fruitbomen en klein fruit
* Rozen
*Siergrassen en graszoden
* Kruiden

Graszoden:

Wilt u direct een mooie groene grasmat? Geen risico van slecht of ongelijk opkomend graszaad en geen last van al het onkruid wat direct uw nieuwe grasveld domineert?

Wij verkopen graszoden van de beste kwaliteit!

Graszoden kunnen nagenoeg elke werkdag van de week geleverd worden mits er genoeg bestellingen zijn voor de minimale afname. Bestellingen worden verzameld en op afgesproken tijd uitgeleverd. Na levering moeten de graszoden binnen 24 uur gelegd worden om bederf te voorkomen.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze kwekerij/verkooptuin! Een telefoontje vooraf is gewenst.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via de mail of telefonisch.

info@mjtuinplanten.nl
06-20135642

Heeft u vragen? Bel of mail ons!