Over Ons

Wie zijn wij?

Wie is MJ Tuinplanten?

MJ Tuinplanten staat voor: Marcel Janssen tuinplantenkwekerij en handelsonderneming.

Marcel Janssen is een bevlogen groenman en ondernemer die al 40 jaar actief is in het groen, in de breedste zin van het woord. Tijdens zijn loopbaan heeft hij gewerkt als hovenier, tuinarchitect, adviseur, in-/verkoper, boomverzorger en beheerder van sportvelden.

Marcel vindt voldoening in het leveren van tuinbeplanting op maat, naar ieders wens, met een goed advies en de service die daar bij hoort.

Want: “weten waar je het over hebt en staan voor wat je doet” , daar gaat het over bij MJ Tuinplanten.

Wie zijn de klanten van MJ Tuinplanten?

Zowel de hovenier als de particulier is van harte welkom bij MJ Tuinplanten. Met hoveniers als grootafnemers worden speciale (prijs)afspraken gemaakt, maar voor iedereen geldt: een persoonlijke bediening, een deskundig advies en levering op maat.

Waarom MJ Tuinplanten?

Eenvoudig. Wat u ook zoekt: bomen, heesters, coniferen, vaste planten, siergrassen, graszoden, varens of kruiden, rozen, bos- en haagplantsoen. Zelfs fruitbomen, kuip- en terrasplanten: U kunt terecht bij MJ Tuinplanten.

Een goed begin is het halve werk! Ook voor bemesting en bodemverbetering bent u bij MJ Tuinplanten op het goede adres, wij hebben alles wat u zoekt.

U kunt direct afnemen uit het standaardassortiment waarvan altijd een ruime voorraad beschikbaar is. Zijn er speciale wensen of aantallen en zijn deze niet op voorraad? Dan staan deze desgewenst binnen enkele werkdagen voor u klaar.
Is de aankoop planten te groot of te zwaar? Bent u als hovenier te druk of staat de aanhanger vol? MJ Tuinplanten levert planten af op elk project. Vraag ernaar, in goed overleg kan heel veel.

Een hovenier is het liefst op zijn project samen met zijn medewerkers aan de slag om het werk zo goed mogelijk tot uitvoer te brengen. Daarom is het handig om een bedrijf als MJ Tuinplanten bij de hand te hebben. Stuur uw plantenwensen naar MJ Tuinplanten, u krijgt een gepaste offerte en na een akkoord wordt alles netjes verzorgd en, eventueel, bezorgd.
Hoveniers uit de ruime omgeving hebben in MJ Tuinplanten een zeer geschikte partner in groen gevonden, zij zijn geen tijd meer kwijt aan planten zoeken en tijdrovend transport vanuit heel Nederland.

U hebt te maken met één persoon: Marcel Janssen. Eén aanspreekpunt voor advies, aankoop, transport, voor- en nazorg.

Wat nog meer bij MJ Tuinplanten

Bij MJ Tuinplanten kunt u ook uw geliefde kuip/terrasplanten laten overwinteren, een oplossing voor vele liefhebbers die al jarenlang van deze mogelijkheid gebruik maken. Verder op deze website leest u meer hierover.

Planten huren bij MJ Tuinplanten. Voor het verfraaien van uw feest, evenement of beurs. Maak het net even mooier met écht groen.

Wat niet bij MJ Tuinplanten?

Marcel maakt geen tuinontwerpen en legt geen tuinen aan, MJ tuinplanten doet zaken met een groot aantal hoveniersbedrijven uit de omgeving en zal u graag verwijzen naar een deskundige hovenier bij u in de buurt.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via de mail of telefonisch.
info@mjtuinplanten.nl
06-20135642

Heeft u vragen? Bel of mail ons!